This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Tisztelt Képviselő Úr, Tisztelt Képviselő Hölgy!

Szeretném a figyelmébe ajánlani a www.szervestarsadalom.info honlapunkon megjelent legújabb írást, ami arra ad választ, hogy szerintünk a liberális-kapitalizmus eszmeiségét megvalósító globalizmus után bekövetkező "szerves társadalom" világképe milyen kapcsolatban van a Szent Koronával.

Ha Ön, Kedves Címzett, azok közé tartozik, aki most mosolyog a fenti mondaton, kérem, akkor pusztán az információ-szerzés céljából olvassa el az alábbi hivatkozáson olvasható rövid írást! Ártani nem árthat...

Ha Ön, Kedves Címzett, azok közé tartozik, akiktől nem áll távol ez a régi-új világkép, akkor az a szándék vezérel, hogy esetleg segítsünk megtisztítani az Önben esetleg kavargó, zavaros gondolatokat. Ha a "szerves társadalom" lényegét jobban is szeretné megismerni, akkor azt javasuljuk, hogy a honlapunkon szereplő írásokat egymás után olvassa el, mert azok logikailag egymásra épülnek abból a célból, hogy az útkereő emberekben könnyebben összeálljanak az információk. (Persze, nem állítjuk azt, hogy tévedhetetlenek vagyunk, a honlapon szereplő írások ezért inkább csak iránymutató jellegűek, és nem egyfajta kinyilatkoztatások...)

http://www.szervestarsadalom.info/szerves-tarsad…

Hisszük azt, hogy mindnyájunknak, egyszerű emberként a saját életterünkben vagy akár országgyűlési képviselőként az országgyűlésben, meg kell tamulnunk azt, hogy minden döntési helyzetben mindig azt a megoldást válasszuk, amelyik minden létező legjavát szolgálja! Szerintünk ez a legfontosabb küldetésünk a Földön, és csakis eképpen állíthatjuk helyre a nagyon is megbomlott összhangot a magyar emberekben, a magyar családokban, a helyi magyar közösségekben, a magyarok életterében, majd az egész Földön is...

Sok sikert kívánunk az országnk megerősödésért végzett munkájukhoz!

Pataki Antal, a www.szervestarsadalom.info honlaptól

Tiszetlt Pataki úr!

Bennem nem kavarognak zavaros gondolatok.

Köszönöm jókívánságait

 

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter